Folkslag

smutsblod.png
Smutsblod är barn till halvalver och halorker och de är de vanligaste folken och de som tagit sina renrasiga förfäders plats i samhället. Snittlängd på människor och eterer är 170cm.
jotun.png
Jotunnar är jättar som drevs från sina berg av de mörka duergar. De är långa, nästan alltid över 2 meter och grovt byggda. De är vilda krigare och lojala vänner.
HighDwarf_FC.png
Höglandsdvärgarna är ättlingarna till dvärgarna som tillsammans med jotunnar drevs från sina berg och numer lever i högländerna. De är hjältemodiga, muntra och vänner av god mat. Höglandsdvärgar har en snittlängd på 120cm.
eterer.png
Eterer är varelser födda utan fäder. De är en rest av magipesten och då och då föds de av smutsblodskvinnor. De är ett med magin de föddes ur.
bortbyt1.jpg
Bortbytningar, eller alferyngel är alfer från Alferriket som lämnats medans de riktiga barnen, smutsblod eller människa, stals från sina vaggor. De vet inget om sina föräldrar men delar deras krafter och svaghet för järn. Bortbytningar har en snittlängd på 160cm.

Ej spelbara raser

avalon.png
Vervoi är gudar som ej dyrkas, så de får fysisk form. De lever till synes oändligt. De är ca 250 cm långa men smalare än jotunnar.
trollkarl.jpg
Trollkarlar är en mäktig ras av högresta människoliknande folk som enligt sig själv är magin och världens balanshållare. Deras mål är att hålla balansen mellan magi och liv.
m_nniska.png
Renblodade människor är ytterst ovanliga och är uteslutande rika med tillgång till livsförlängande magi eller droger.

Folkslag

Stål & Blod IcarusDream